teisipäev, 20. märts 2012

Veel mütse

Viimasest postitusest  päris hulk aega möödas, mul blogimise soolikas kuhugi kadunud. Kuidagi ei tulnud vaimu peale, et  tehtud töid üles panna, teilegi vaatamiseks. Võtsin nüüd end kätte ning panen üles juba mõnda aega  tagasi valmis saand mütsi pojale, värvid valis ta ise ning kindlasti pidi see olema tutimüts. Lõngaks valisin ikka hea ja pehme Titan Wool Superwooli. Minu poiste mütsilõng on see, hea ja pehme.




Abikaasale tegin ka mütsi. Muster on 'Käsitööpäevik'ust , sealne varjant on nokaga müts kuid abikaasa nokka ei teahtnud seega tegin tavalise mütsi sealse nokamütsi mustriga. Lõng ikka Superwool.





Lisaks  tegin abikaasle maavillased sääreosal kirjatud mustriga sokkid, kuid näidata neid ei saa hetkel. Ta läks nendega tööle ja mina muidugi unustasin eelnevalt pildistada. Veel sain valmis ühe väikses tüdruku mütsi, sellegi viisin ära ja unustasin pilti teha, kuid seda saan siiski veel teha. Müts õnneks vaid paari km kaugusel. 
Ning näitan veel mis vahepeal lisaks sain. Raamatupoest ostsin omale raamatu ning Lõngastuudiost ja Lõngamaaniast tellisin lõngu, ning neid on veel tulemas.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar