teisipäev, 19. detsember 2017

Käbide küpsetamine ja jõuluootus !

Jõulude ajal tekib alati mingi soov ise mingeid kaunistusi meisterdada, surfasin netis  natuke ja ammutasin ideid. Siis aga võtsin suuna pööningule, kuhu mees oli varasematel aastatel kogunud miskid pikad  roikad (tamm, vaher, pihlakas jne ),  kui metsaalust võsast puhastas....no äkki läheb mingiteks imeviguriteks vaja ! 
No ja nüüd siis läkski, panin paberile paika oma pulkade pikkused ja läksin  saagima neid . Tegin sellise kolmnurga kujuga kuuse , kuhu siis lastega riputasime  loomakesi ja  kaunistusi, metsast tõime natuke sammalt ka. Pulgale panime elama päkapikukesed  koos oma vildist majakestega -  mis on meile kingitud varasemalt jõuludeks. 








Käisin Pärnu sõbralt sõbrale poes  ja leidsin sealt laheda laterna, kohe oli mõte et panen käbid sinna koos väikeste led tuledega . Mõeldud ja võtsin suuna metsa käbide jahile, sain sealt paraja portsu läbi märgasid käbisid. Koju jõudes pistsin need praeahju kuivama , ning väga hästi toimis see kuivatamine. Kui käbid kuivad siis sättisin need koos tuledega laternasse ja saigi äge !!!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar