teisipäev, 26. jaanuar 2016

Tudukad vol 2

 Nüüd siis taas  need tudumise riided , aga sel korral on on nad valmis. Valmistatud on  trikookangast ning suurus u 92-98, poisil igatahes kasvuruumi  küllaga. Kangas ise on hästi mõnud pehme  ja muidugi armsa   veidi titeliku mustriga  aga no  meie kahesele sobib see  tite muster veel hästi  :D Soonikud oma  värviga annavad veel erksust  juurde  nii, et kokku sai  päris  lahe komplekt - ma ise arvan nii :D















pühapäev, 24. jaanuar 2016

Jänes või koer ... kumb siis ?

On see koer või jänes  ega vist polegi kindlat vastust, kuidas kellegile meeldib . Kellele koer, kellele jänes  aga mu oma lapsel  samasugune ja igakord kui ma   sellest tegelasest räägin ,ei tea ma kas  räägin jänesest või koerast .
Õmmeldud on ta  ühest  seisma jäänud puuvillasest kudumist ning puuvillastest  kangastest,  täitsin  Wendrest ostetud padjatäidisega. Lahe tegelane sai  , vähemalt  mu lapsed arvasid nii ja lapse suu ju ei valeta  :D See jänes/koer on  hetkel SAADAVAL! Kes ees see mees , samasugust enam ei tule .



neljapäev, 21. jaanuar 2016

Öökullid

Õmblesin vahepeal juurde paar  öökulli patja, väike plaan  veel teha  teise  kanga põhja peal. See valge põhikangas  on  Abakhanist pärit  pehme ja  karvane kangas, teised on  erinevad  puuvillased .
Kui soovid ka sellist  öökulli  siis  võib mulle oma  sooovid edastada.



esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Tuti müts

Kudusin  pojale vahepeal  tutimütsi, tuti tegin  suure ja teise värviga et oleks värvilisem ja ega mul sinist poleks  jagunud ka nii palju. Lõngaks B:B:B filati 100% meriinovill, väga mõnus ja pehme lõng tundub  ja sügelema  ka ei ajanud ....vähemalt poiss ei kurtnud  et sügeleks. Mütsitutt on tegelikuses  oranz, siin  tundub punane või mingi fuksia.







teisipäev, 12. jaanuar 2016

Tudukad

Olen  oma kangavarusid veidi täiendanud, tellides erinevatest euroopa netipoodidest jersey, dressikangast ja  veluuri. Täna siis hakkasin õmblema - jõudsin ühele pluusile käised külge õmmelda teisele ka ühe käise ja siis kõik .....masin  vaid undab siis  on täitsa vaikus ja jälle korra undab aga ei õmble  mitte natukest ka mitte......kurjaks ajab kui  õmblustuhin on ja masin järsku ei õmble. Homme lähen uurin mis tal on  ehk saab kiiresti korda .

Siin siis minu täna pooleli jäänud tööd.