teisipäev, 30. detsember 2014

Täitsa tutikad lumehelbe mütsid

Selle mütsi mõte oli mul juba eelmisel aastal kuid miskipärast ei jõudnud tegudeni...teadagi miks:) 4 poisi kõrvalt jääb nii mõnigi asi tegemata. Ehk siis tuleb kunagi see aeg ka kus  saan teha käsitööd  siis kui tahan ja mida tahan. Igatahes ... selle mütsiga seondub mulle just see ilm mis täna oli....lumesadu, sest mütsil on nagu lumehelbed.
Kudusin mütsi Lana Gatto 'Nuovio Irlanda' lõngast  koos Katia 'Topi'-ga. Ei kudunud 'Topi' lõnga igal real sisse vaid üle 3 rea ning kahanduse tegin  pigem sellise sujuvama. See on saanud hetkel mu lemmik lõngaks, väga mõnus tundub ja ei torgi  ka üldse. Lipsu tegin satiinpaelast, lips on haagiga eemaldatav.

 




esmaspäev, 29. detsember 2014

Mõned heegeldamised

Suvest nii kaua möödas ja blogi  unarusse jäänud, käsitöö jaoks ka kuidagi vähe aega. Kõik mis tehtud on siiski pildile ka püütud.Teinud olen mõned amigurumi mänguasjad ja  hetkel mu lemmik lõng  nende tegemisel on Cotton Time, heegelnõel selleks nr 3.

See beebinukk sai  Robin endale ning tegin veel teisegi venna pojale, samuti on seda võimalik tellida läbi minu  Etsy shop .




See mõmmi on tellitud ja rändas  üle ookeani Ameerikasse. Mind aga tabas ebameeldiv üllatus ,sest algselt kasutuses olnud  beezi lõnga enam ei toodeta ning pean selle nüüd asendama millegi sarnasega. Selle mõmmi sain veel vanadest varudest tehtud.




See päkapikk oli mul mitu aega  mõtetes, tegin ta siis täitsa nii kuidas  tuli ja meeldis. Just selline kellel müts silmade peale vajunud. Jalgade ja käte otstes puupärlid. Ka seda päkapikku on võimalik tellida Etsy poest.



Selles postituses piirdun hetkel nende asjadega, muidu läheb väga pikaks ja segaseks postitus. Püüan oma teisedgi asjad siia järgemööda üles panna. Seniks aga kaunist aastavahetust!!!