neljapäev, 14. detsember 2017

Talvine mütsi hooaeg

Ootamatult on märstist saanud detsember, täiesti uskumatu kui kiiresti aeg lendab ! Nelja poisi kõrvalt ei jää just väga palju aega  ja nii see blogimine unarusse jäänud on . Suvel tegelesin rohkem õmblemisega , no nipet-näpet pükse, mütse-salle ja natuke kleite aga siia neid  hetkel panema ei hakka.
Praegu hoopis olen käsikudumismasinaga mütse kudunud ja mõned sokid ka lastele. Endiselt harjutan  masinal erinevaid kudesid ja mustreid nt kirjukudet, duck-kudet ja vikkel-kudet, mis  tundub eriti põnev.  Aga ka käsitsi on mõnus kududa ning tegin vahelduseks masinaga kudumisele beebikampsuneid....üks üdini roosa on veel varrastel ja ootab, et keegi käised valmis teeks :) Kampsuni lõngaks valisin SMC ExtraMerino 120, mis on väga sobiv lõng väikelaste kudumite jaoks!





Selle rohelise kampsuni tegin kudumismasinaga,  ja olen väga rahul tulemusega . Lõngaks on Drops Baby merino mis jookseb masinal ka väga hästi .




Mõned viimased mütsid mis olen teinud , panen ka siia piilumiseks , lõngaks on Drops Alpaca Silk mis on väga mõnus ega "hammusta" mind nagu  paljud villased  seda minuga teevad. Minu enda müts on see valge koos salliga ja no see sall on ikka ülimõnnaaaaa.......Tegin ta päris  suure, salli ümbermõõt on u 110cm  ja laius 55cm. Kannan ise teda 2 korda ümber kaela ning ka laiusest keeran ta pooleks . Müts on  natuke lõdvem st. pole väga tihedalt ümber pea ning ka soenguga kannatab pähe panna. Üleüldse sellise sooja talve jaoks täpselt paras , eriti kui autoga sõitmist ka nagunii on parasjagu.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar